maanantai 30. marraskuuta 2009

Shoppailua ja sisustamista

Eilen vietettiin mukavaa shoppailupäivää. Herättiin vasta vähän ennen yhtä, mutta ostaa ehdittiin silti yhtä jos toista.. :D Ollaan remontoitu yhtä meidän huoneista, maalattiin seinät turkoosiksi ja lattiaan tuli vaaleat laminaatit. Eilen huone sai uusia "asukkaita" kun ostettiin samsungin valkoinen 32' taulutelevisio sekä tv-taso, joka oikealta nimikkeeltään oli penkki. Siihen kuului pehmuste, mutta sen poistettuamme, se sopi mainiosti niin kutsuttuun wii-huoneeseemme. Valkoinen televisio oli ihan must juuri sinne!


Toinen huoneen seinistä on vaalean turkoosi ja toinen tummanturkoosi, kuten sohvatyynyt.

Näiden lisäksi oli pakko ostaa myös jotain naisten hömppää kuten; alusvaatteet, yöpaita ja juhlamekko. Juhlamekkoa kotona sovitettuani totesin että henkkamaukan 36 taitaa olla vähän pientä kokoa, sillä en mahtunut siihen (en tietenkään ole voinut kasvaa kokoon 38). Joten joudun palauttamaan sen... :( ja muutenkin hakusessa olisi ennemminkin pikkumusta tyylinen ratkaisu, ehkä vähän hairahduin ostamaan pitsiunelman ajattelematta sen enempää.

Lauantaina näkemämme twilight uusikuu- leffan innoittamana ostettiin kirjakaupasta twilight kirjasaagan kaksi viimeistä osaa. Kotona tuumittiin, että ehkä ostetaan myös kaksi ensimmäistä..(Nälkä kasvaa syödessä...:D)Kuitenkin olisi hyvä ehkä lukea sarja alusta..
 

1 kommentti:

  1. Voi ei. =D Ostitte sitten siihen wiihin sopivan telkkarin.. ;) Voi teitä! Korostuu muuten ihanasti tuo turkoosi valkoista vasten.

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)