tiistai 23. helmikuuta 2010

Voihan kotioloa ja sairastunutta poloa..

Täällä sitä ollaan kotona vatsataudin kourissa, joka on kyllä ehdottomasti inhottavin tauti mitä tiedän...Lunta vaan sataa lisää kokoajan, ikkunasta näkee noin 10 metrisen lumikasan, ei paljon lohduta ajatus siitä, että täällä varmaan hiihdetään vielä juhannuksenakin, niin paljon lunta on!

 
Tässä meidän takapiha, ja tämän jälkeenkin on satanut vielä lisää...

Kuvasin tässä taannoin omia paperiperhosiamme, joita olisin halunnut lisää, mutta niitä ei enää saanut... Sinä päivänä oli niin kaunis auringonpaiste, joka tunki myös sisään ikkunasta.. :)

                          Ihanat perhoseni ja peikonpähkinäpuun oksat..



Ollaan saatu lähiaikoina valmiiksi myös kolmannen huoneen lattia, jota ollaan jo pidempään harkittu. Kuvassa myös seinä jonka huoneeseen tehtiin sängynpäätyyn aikaisemmin, lattiaan tarkoitetuista laminaateista..

 
Seinän ja lattian väreissä on sävyeroa, mutta ei haluttu että lattia näyttää jatkuvan seinälle. Välissä kuitenkin on sänky. :) kuvassa lattia on vasta valmistunut!

 
                                          Tässä lähikuva seinästä

Olen nyt siis sairaslomalla vielä huomisen ja sitten  on vielä kaksi normaali vapaapäivää.. Tuskin jaksan vielä silloinkaan juuri poistua talosta.. Tässä olisi nyt sitten hyvää aikaa häähömpötyksille. :) Paljon olisi tekemistä, mutta en tiedä mistä aloittaa.. (:P) Jospa vaikka häälehtien selailulla, niitä on kaapissa monet kappaleet, enkä ole ihan hirmuisesti niihin vielä uppoutunut.. Vähän kyllä houkuttelisi lukea kesken jäänyttä twilight- uusikuu kirjaa myös...
Katsotaan mihin tässä jaksaa ruveta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestiä kehiin.. ;)