torstai 4. maaliskuuta 2010

Tuparit lähestyy

Ollaan järjestämässä tupareita lauantaille. Siivottavaa löytyisi, enkä jaksaisi alkaa siihen hommaan. Ollaan asuttu tässä lokakuusta asti ja nyt vasta saatiin aikaiseksi pyytää ihmisiä meille tupareihin. Tosin nyt vasta ollaan saatu kaikkia poraamista vaativia hyllyjä seinille.

Tässä seuraa avautuminen...
Ruokapöytä puuttuu edelleen.. Ostettiin ruokapöytä silloisesta Koti-ideasta (nyk.tasokaluste) yli 4kk sitten marraskuun alussa, ja ei vieläkään, useista lupauksista huolimatta olla saatu sitä. Ensin piti tulla jouluksi kotiin, sitten ilmoittivat että tulee vasta joulun jälkeen, sitten joulun jälkeen kävin liikkeessä ja sanottiin, että pari viikkoa vielä menee, sitten oltiin jo vihaisia kun meni kuukausi eikä mitään!!! Oltiin jo purkamassa kauppaa kun ne sitten sanoivat että toimitusaika on varmistunut, tulee kolmen viikon päästä eli että se olisi ollut viime viikolla liikkeessä ja viimeistään tällä viikolla  meillä ja oltaisiin purettu kauppa jos tämä ei toteutuisi, sillä ikävä pitää tupareita ilman pöytää!! Noh.. Kun sitten soitettiin liikkeeseen varmistaaksemme, että saadaan pöytä tupareihin, sanottiin siellä, että tulee ehkä ensi viikolla tai seuraavalla. Ja he eivät vaivautuneet edes ilmoittamaan asiasta meille kun saivat tiedon, ettei pöytä tulekaan sovittuun päivämäärään mennessä!!!!
Sanompahan vaan, että siihen puljuun en luota enää tipan tippaa, vaihtui nimi tai ei. Todella ala-arvoista asiakaspalvelua kaiken tämän lisäksi. Myyjät on töykeitä ja epäammattimaisia.
Eilen me mentiin kilpailevaan yritykseen, ostettiin ruokapöytä ja 6 tuolia, ja se toimitetaan meille muutamassa päivässä, eli huomenna. Saadaan kuitenkin pöytä, kiitos Suomisoffan asiakaspalvelulle ja nopealle toiminnalle.
Tänään pitäisi purkaa kauppa koti-idean kanssa. Saa nähdä millainen sota siitä syttyy.


Tuossa siis kuva uudesta tulevasta ruokapöydästämme. Tuolit ovat poiketen kuvasta , kangaspintaiset ja lämpimän beiget.

Onko jollain  muulla vastaavia kokemuksia huonekalukaupoista? Laittakaa kommenttia! ;)

1 kommentti:

  1. Hyvä että puritte kaupan! Kyllä tavaran pitää tulla silloin kun sovitaan, ja jos ei tule, niin sen pitää näkyä hinnassa!

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)