tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kauniit kesäsääret?

Keksin yhtäkkiä tarvitsevani epilaattorin, kun veetin karvanpoistovaahto piti säärikarvani kurissa vain kaksi päivää! Olen aiemmin käyttänyt kylmävahaa, mutta ensin mieleeni tuli helppous, joten ostin Veetin Suprem' essence vaahdon.




Todettuani vaahdon surkeuden mietin, että ehkä epilointi tekisi vielä pysyvämmän tuloksen. Marssin siis elektroniikkaliikkeeseen, ja ostin kahdesta vaihtoehdosta halvemman, sillä vehkeillä oli aika suuri hintaero, vaikka molemmat oli braunin. Halvempi oli 59e ja kalliimpi noin 149e!!! En ole ainakaan vielä niin hardcore-käyttäjä, että olisin  halunnut satsata tähän laitteeseen moista summaa!



Malli on siis Braun - Silk-épil Xelle 3180 ES Solo

Kokeilin laitetta ensikertaa sääriini ja totesin, että se on todella kivuliasta, ainakin aluksi, mutta kun on hetken nypittänyt sillä, siihen kipuun turtuu. Kaikkein lyhimmät karvat sillä ei lähtenyt, mutta karvat olivat muutenkin vaan jotain 2mm pitkiä ja osa vaan 1mm, joten ehkä ensikerralla lähtee sitten nekin...
Paketissa mukana tuli kylmäpussi, jolla voi jäädyttää säärtä vähän ja sitten epiloida. Mielestäni se vähän auttoikin. Kyllä epilointi silti on kivuliaampaa kuin vahaaminen, koska epiloinnissa kipu tuntuu jatkuvasti kun taas vahalla kipu on hetkittäistä. Olen kyllä lukenut että kun on useamman kerran epiloinut, alkaa tottua, eikä se satu enää niin paljoa edes aluksi...

Millaisia kokemuksia itselläsi on epiloinnista tai mitä karvanpoisto tekniikkaa itse käytät? Jätä kommenttia!

3 kommenttia:

  1. Kun miettii miten kulmakarvojenkin nyppiminen ensin sattui kauheasti ja pian ei ollenkaan, olisi aika järkeenkäypää että epilointiinkin tottuisi kohtuuajassa. Olen jonkin aikaa harkinnut samaa laitetta, ehkä nyt sellaisen rohkaistun hankkimaan. Tähän asti ollaan menty ihan Gillette-linjalla.

    VastaaPoista
  2. Joo näin uskon! Ja jälkeenpäin ajateltuna ei kyllä harmita ostos ja uskallan varmasti käyttää sitä myös uudestaan! Se mikä ei tapa, vahvistaa! ;)

    VastaaPoista
  3. Niinkuin tiedät, epilaattori kuuluu omiin suosikkeihin. =) Bikinirajat pysyy sillä kaikista kauiten siistinä, kun taas omat säärikarvat on niin haituvia, ettei niitä tarvi rääkätä. ;) Mitä enemmän käytät epilaattoria, sitä nopeammin siihen kipuun tottuu/turtuu. =)
    Haleja<3

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)