maanantai 29. maaliskuuta 2010

Shoppailuja

Viimeviikolla piti ihan vaan mennä sormuksen metsästyskierrokselle, mutta sen sijaan oli pakko mennä Dinskoon, jossa olin nähnyt ihanat kengät, en saanut niitä mielestäni ja oli sitten pakko mennä kotiuttamaan nuo ihanuudet.. :D


My new babies <3

Kenkiä oli myös mustina, ja hetken pohdinkin että kumman otan. Päädyin kuitenkin vaaleanharmaaseen, koska äitinikin aina sanoo, että kannattaa ottaa se johon ensin tykästyy! Sitten jos rupee arpomaan, voi kuitenkin kaduttaa ettei ottanut sitä johon iski silmänsä ensimmäisenä. ;)

Eilen käytiin  miehen kanssa tekemässä lahjalista stockmannille. Oli hillittömän hauskaa piippailla kaikkia juttuja mitkä oli kivoja ja mitä ei ehkä itse tulisi ostettua itselleen, mutta lahjavinkkinä tosi kivoja. Tulihan siinä vähän eripuraa kattiloista ja pannuista ja jotain juttuja mitä itse olisin halunnut, mutta mies taas ei. Vaikka ei stockmannilta kaikkea haluamaamme löytynytkään, päätimme tehdä lahjalistan myös nettiin. Hääsivukone oli todella hyvä paikka tehdä listaa!
Ja kun ei kaikilla paikkakunnilla ole stockmannia, niin ainakin lahjavinkkejä löytää jos niitä haluaa! Ja sinne sai esimerkiksi laitettua ajo-ohjeet, joten ei tarvitse tulostella joka kutsuun, kun ihmiset kuitenkin käyttää paljon navigaattoria tai katsoo itse reittinsä. :D Oman sivunsa osoitteenkin sai itse keksiä! :)

Onko joku muu testaillut jonkun hääsivun vastaavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestiä kehiin.. ;)