keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Musiikkia ja muuta hääsäätämistä

 Nyt olemme laiskotelleet sen verran, että alkaa tulemaan pian kiire, joten hääjärjestelyt laitetaan kunnolla käyntiin!!!
Olemme miettineet häämusiikkia, ja tulleet siihen tulokseen, että me ei oteta mitään bändiä. Koska kaikki yhtyeet ovat varattuja jo kesälle, varsinkin kun me tarvittaisiin todella pieni kokoonpano. Tilat ovat sen verran ahtaat, että olisi muutenkin haasteellista valjastaa vielä bändikin sinne. Lisäksi suvustamme löytyy musiikin parissa työskenteleviä jotka muutenkin laulavat sukujuhlissa ym. joten ehkä pyydämme heitä pitämään jonkun pienimuotoisen musiikkiesityksen, ja muuten käytämme dj- meininkiä. :)

Viime viikolla sain kauan odottamani hääpuvun kotiutettua! Puku on aivan ihanan värinen ja muutenkin todella kiva, en sittenkään tiedä, haluanko pukuun mitään muutoksia. Paitsi roikkuvat satiininauhat ehkä katkaisen ja kaasoni joutuu kyllä ihan vähän kaventamaan puvun yläosaa sekä mahdollisesti helmaa. Korkeiden kenkien, sekä vannehameeni kanssa puku on kyllä ihan sopivan pituinen, mutta en ole korkeiden korkojen ystävä, eli uskon että jalkani ovat muusina jo parin tunnin päästä. Olen siis ajatellut hankkia korkeintaan 5cm korot.


My precious.. <3



Olen myös aloittanut askartelun. Tässä muutama vaihtoehto kutsukortiksi, mutta en oikein osaa päättää! Eikä myöskään puoliskoni..:D Viikonloppuna olisi tarkoitus pitää kaason kanssa askartelutalkoot. :D





Olen tykästynyt perhosteemaan sen verran, että olisin halunnut tuollaisen 3d- perhosen kutsukorttiinkin. Myös sydämet ovat söpöjä. <3
Ajattelin kyllä tehdä kortin ruskeaa osaa hiukan kapeammaksi, niin ettei tyhjää tilaa näytä jäävän niin paljoa.


Mielipiteitä otetaan vastaan! Kumpi kortti on parempi? Kaipaako puku mitään krumeluureja? Entä kuinka teidän häidenne musiikkipuoli hoituu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestiä kehiin.. ;)