torstai 15. huhtikuuta 2010

Lähtee järki ihan just!!!

Heräsin taas yöllä siihen kun eräs pieni koira kipitti kovaa vauhtia olohuoneesta ja pomppasi sänkyynsä.. Siitä olisi pitänyt tietää, että matollahan on pissat siis. En vaan jaksanut eväänikään liikauttaa. VIRHE! Olisi pitänyt heti mennä verekseltään nappaamaan se syliin ja viedä rikospaikalle. Nyt aamulla kun pissat bongasin ja vein koiran siihen ja saman tien heitin takapihalle, niin eipä se voi takapihalla ilmeisesti sitten käydä tarpeillaan, vaikka seisoin aamutakki päällä siinä vieressä 10minuuttia niin ei...Vaikka laitoin hihnan kiinni ja yritin "lenkkeilyttää" sitä niin ei vaan sitten millään. Vielä syksyllä se kyllä onnistui. Olin ihan hiilenä ja jätin koiran narussaan siihen sitten. En aio viedä sitä lenkille ennen kun se tajuaa että takapihalle saa tehdä ja pitää tehdä!!!! Vien sen pelkästään sinne vaikka sanon sille että mennään lenkille. Koira on muuten ihana ja paras, mutta tuo pissailu tulee meille kalliiksi. Juuri otettiin pois noin 100euron matto joka haisee ihan pissalta ja sitten nyt se otti uhrikseen toisen maton joka on samaa sarjaa..

Millä ihmeellä mä saan tän kusihelvetin loppumaan??? Alkaa keinot oleen vähissä!

7 kommenttia:

  1. Porukoiden koira oppi aikanaan ton "kusihässäkän" niin, että sitä pidettiin (tai siis sen kanssa oltiin) ulkona vaikka 3h kunhan se teki ne kusensa sinne. Vaikka olis kuinka kova pakkanen tai taivaalta tulis mitä tahansa. Yllättävän nopeesti se sit siitä tajus sen, ja aina kun tuli mitään merkkiä siitä että vosi olla hätä, niin ovi vaan auki ja koira pihalle. Hermoja se kyllä vaatii, myönnän! Tsemppiä!:)

    VastaaPoista
  2. Se vaan outoa tässä on kun koira on kyllä tavallaan sisäsiisti, mutta öisin on pakko kastella olohuoneen mattoja. Ja vielä se että syksyllä pihakin kelpasi paikaksi, mutta ei enää!täytyy pyytää kaverin poikakoira lorotteleen tohon pihaan, sit alkaa nallen merkkausvietti heräillä.. se merkkailee lenkilläkin aina, vaikka onkin narttu ja leikattu!

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa protestipissailulta. Se saa pissimisellä huomiota, vaikka sitten negatiivista, eli paras olisi olla täysin välinpitämätön pissailua kohtaan, vaikka sisällä kiehuisikin. Onko teidän elämässä tapahtunut sellaisia muutoksia, mitkä ovat vaikuttaneet koiraan ja sen saamaan huomioon?

    Terveisin kaksi ongelmakoiraa kantapään kautta kesyttänyt :D

    VastaaPoista
  4. No koira on kyllä tehnyt sitä jo siitä asti kun se muutti meille espanjasta. Eli uskoisin, että ei johdu mistään elämänmuutoksista. Ollaan kyllä muutettu juuri puoli vuotta sitten, ja nyt hää ja remonttitouhujen keskellä se ehkä saa vähempi huomiookin. tiedä sitten...

    VastaaPoista
  5. Älä nyt ainakaan noin toimi. Ensinnäkin, menetät koiran kunnioituksen, koska sinun pitää laumanjohtajana toimia johdonmukaisesti ja rauhallisesti. Toiseksi suosittelisin lukemaan pari Tuire Kaimion opusta.

    Pidättekö koiraa yksin olohuoneessa? Vinkuuko se? Tahtoisiko kenties seuraan ja kun ei pääse niin protestiksi pissailee? Jos koira pissaa sisälle, niin ei mitään reaktiota sinulta, että olisit tapahtuman rekisteröinyt. Mahdollisimman rauhallisesti siivoat, jos on tarpeen. Käytät usein ulkona ja kun sinne pissaa niin nakkia tms. makupalaa suunnilleen samalla koiran suuhun. Kehumisen määrä on sopiva, kun itseä hävettää. :) Hyvin se tulee menemään. ;) Sori, tuo alun tylyys, mutta mulla on ollut koiria ja näissä asioissa kiihtyvyys on nollasta sataan sekunnissa. :) Viime kädessä suosittelisin ongelmakoirakouluttajaa, jos probleema ei ota poistuakseen.

    VastaaPoista
  6. Ei se yksin joudu olohuoneessa oleen vaan nukkuu makuuhuoneessa ja se ei koskaan vingu eikä osoita että haluaisi ulos.Ja iltaisin se käy vielä pienellä lenkillä. Tuo pissailu on vähän ajoittaista ja välillä on aikoja ettei sitä tapahdu ollenkaan mutta kun eka läntti ilmaantuu matolle niin siitä se alkaa ja sitä tapahtuu ehkä kerran viikossa jos aina niinkään usein. Uskon että se jotain kostaa sillä.

    VastaaPoista
  7. Tuli mieleen, että pissan haju aiheuttaa koirassa tarpeen pissiä. Siksi ne usein pissaavat aina samaan kohtaan.

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)