perjantai 15. lokakuuta 2010

Serkun Häät osa 2, (juhlaosuus)

... häät jatkuu!

Ensin kun saavuimme juhlapaikalle, edessä oli vähintäänkin tunnin mittainen odottelutuokio. Hääpari kun meni valokuvaan vasta vihkimisen jälkeen. Olimme itse aikanaan sitä mieltä että se ei ole kivaa jos vieraat joutuvat odottamaan, eikä ole tekemistä. Joten itsehän siirsimme kuvauksen ennen vihkimistä.
Sekään ei olisi ollut niin paha jos kesken hääjuhlan hääpari olisi karannut, koska sitten olisi voitu esim. kahvitella ja juttukin ehkä luistaisi jo paremmin pöytäseurueen kanssa. Suosittelen siis pitämään valokuvauksen jossain muussa vaiheessa kun silloin kun vieraat odottavat juhlien alkamista. Mikäli siis ei ole keksinyt kunnon tekemistä siksi aikaa!

Oli yllättävää, miten paljon nyt itse kiinnitti enemmän huomiota juhlan kulkuun yms. kun oli itsekin joskus pitänyt juhlat. Aikaisemmissa häissä joissa olen ollut, en ehkä ole niin tarkasti katsonut kaikkea.

Kuvassa menukolmio, jonka edessä ihanaiset pienestä suklaapuodista hankitut valkosuklaiset mousse-unelmat.. :)


Hääpari oli askarrellut jokaiselle nimikyltin sekä tulitikkurasioita muistoksi vieraille. Niitä sai ottaa kulhosta mikäli halusi.. Ensin oli ruokailu, josta minulla nyt ei valitettavasti ole kuvia... Sen jälkeen tietysti kakkukahvit.
Kuvassa juuri meneillään kakunleikkaus joka on jäänyt juuri puolitiehen sillä sulhanen ehti polkaisemaan ensin, josta morsian on äimistynyt! :D


Kakun koriste, jota ilmeisesti jälkikäteen voi käyttää "tuoksukuppina"

Tässä lähikuva myös hääkimpusta! Ihana oranssi hääkimppu!Kahvien jälkeen sulhanen joutui pieneen ristikuulusteluun, heidän sänkynsä alla muka majailleen kassin takia. Tässä sitä sitten anopille pitää selittää mitä varten nämä kaikki sielä ovat.. :D


Sitten alkoikin ilta hämärtymään..


Juomatarjonta vedettiin esiin...


 ...bändi tuli paikalle, rakastavaiset lähtivät tanssimaan häätanssiaan.. :)


Päästiin vähän jamittelemaankin rokahtavamman musiikin tahdissa.. :D

 Sielä sitä sitten itsekin heilun velipoikani vieressä! :D Itse siinä tuli muutama otettua, mies lupasi ajaa autoa ja ottaa kuvia, joten mikäs siinä! :D


Hauskaa oli! :) Ja häät olivat ihanat! (Vaikkei ei tietenkään yhtä ihanat kuin omamme! ;) )

2 kommenttia:

  1. Rennon näköiset häät ollut. Aivan ihana tuo sinun mekko!=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, itse olen ihan rakastunut siihen ja häissä sain kyllä kehuja siitä ja myös kengistäni..:D Toivottavasti se ei kuitenkaan vienyt huomiota morsiamen ihanasta puvusta! :D Noh, ainakaan omani ei ollut valkoinen! ;)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)