torstai 14. lokakuuta 2010

Serkun polttarit 4.9.2010

Päivämme lähti siis käyntiin pieneltä suklaapuodilta. Polttarisankarin sisko oli hakemassa häntä kotoaan ja siinä vaiheessa H oli vielä pahaa aavistamaton. Siskonsa oli syöttänyt pajunköyttä sen minkä keksi ja täydestä meni.
Vasta pienen suklaapuodin oviaukon lähellä, kun siinä kaikki seisoimme, totuus paljastui hänelle! :D 
Pääsimme ensimmäisenä siis maistelemaan suklaapuodin eri suklaalaatuja. :)) Samalla meille kerrottiin suklaan valmistuksesta ja historiasta.
Tässä vähän "maistiaisia"..

 


Jokainen söi 4 eri suklaata ja sitä enempää ei edes olisi pystynyt syömään! Olivat kuitenkin todella makeita. Täältä hääpari osti myöhemmin myös hääkarkeiksi ihania valkosuklaita mansikkamoussella! :)

Seuraavaksi pahaa aavistamaton polttarisankari vietiin kauneushoitolaan, jonne hänelle oli varattu kasvohoito, kynsien lakkaus sekä häämeikin koemeikki. Eli olimme siis porukalla varanneet ja kustantaneet hänelle hääpäivälle meikin. Mielestäni todella kiva idea, itsekin olisin vastaavasta ylläristä varmasti tykännyt.


Sillä välin kun neitokainen rentoutui kauneushoitolassa, olimme koko polttariporukalla juonimassa.. Eli siis kävimme ruokakaupassa ostamassa tarvikkeita iltaa varten, ruokia ja juomia. Illanviettäjäiset pidettiin meillä, koska asumme rivitalossa ja tilaa on paljon. Sitten juuri parahiksi ehdittiin hakemaan polttarisankaria kauneushoidoista.. :) Hän oikein hehkui! Oli niin kauniiksi meikattu ja todella onnellinen!


Seuraavaksi astelimme Vilaan, jonne olimme varanneet "stailauspalvelun". Hän sai koittaa erilaisia asuja ja ostimme hänelle yhden niistä.


Mukaan lähti kuvan 1 asu, mekkomainen pitsipaita sekä kaulakoru. Neuletakki jäi pois. Näistä  se oli käytännöllisin, vaikka kuvan 2 asu oli myös häikäisevä.. :)
Kuvista viimeinen on mielestäni huonoin asu. Kaikki taisivat olla samaa mieltä.. :D

Kun pääsimme meille, ensimmäisenä aukaisimme Fresitapullon! nam.. :)

 

Laitoin samana iltana polttarisankarille myös teippihiuspidennyksen, hääpäivää varten. Sekä teimme myös raakaversion kampauksesta! Todellakin raakaversion,sillä olin kuitenkin hieman nauttinut alkoholia, eikä keskittymiseni ollut enää paras..:D No mutta myöhemmin teimme kampausharjoituksen uudelleen!

Vielä illan päätteeksi lähdimme tietysti baariin, kaikki eivät tulleet mutta meillä oli todella hauska loppuilta pienelläkin porukalla!

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloset polttarit ollu! Ihana tuo Pieni suklaapuoti. Pitäisi varmaan mennä siellä itsekkin poikkeamaan..=)

    VastaaPoista
  2. Joo ei mihinkään nolausmeininkeihin sit lähdetty.. Morsian ei olis sellasta ehkä arvostanutkaan! :)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)