torstai 1. huhtikuuta 2010

Sormusteluja ja sisustamisia

Tänään sain käsiini tilaamani vihkisormuksen. Sormus on valkokultaa ja siinä on 7 timanttia. Kihlani pariksi ei ollut ihan helppo löytää sopivaa, ja välillä toivonkin että olisin ottanut jonkun sileän kihlamallin..:P Tänäänkin vielä olin vähän kahden vaiheilla kun kotona sormusta pyörittelin.. sopiiko ne yhteen vai eikö...? Kihlassa on suurin osa keltakultaa ja keskellä oleva viilto vain valkokultaa. Vihkisormus sen sijaan on valkokultaa pelkästään. Olin kuitenkin ajatellut käyttäväni useammin hopean värisiä koruja kuin kullan. (molempia siis käytän!)



Vihkisormus



Vaikka onkin eriväristä kultaa, sopii ihan hyvin vierekkäin.. Vai mitä mieltä ootte? (Kuvan laatu on valiteltavan huono tosin...)

Samalla reissulla Timanttisilta löysin tosi ihanan riipuksen, tietysti perhos-aiheisen! Rakkautta! <3

Ajattelin, että sitä voisin käyttää jopa halterneck-hääpukuni kanssa, ei tule olemaan kovin pramea ja suureellinen kuitenkaan!

Kävin myös Kodin ykkösessä ja löysin kauan sitten kaipaamiani omenalaatikoita! Ovat hyvin yhtenevät makuuhuoneen sängynpäädyn kanssa, joka on rakennettu laminaateista


                                    lattian kuva täältä




Ostamani laatikko näyttää tältä

Kyllä ovat varmaan aitoa tavaraa,(Eli omenalaatikkona toimineita) kun oli vielä hämähäkinseitit ja muuta ihanaa laatikoiden sisällä. Täytynee putsailla..

Hahaa, tulipas pitkä posti..:D
Pääsiäisen viettoon päästään vasta kun mies saa työnsä tehtyä. Todennäköisesti mies tekee töitä vielä huomennakin! Ja päästään lähtemään maalle vasta lauantaina. :( Noh ompas ainakin aikaa surffata netissä hääjuttuja! ;)

7 kommenttia:

  1. Mullekin tulee keltakultaisen kihlan rinnalle valkokultainen vihki :) En alunperin voinut sietää ajatusta, mutta fakta on että timantit näyttää paremmalta valkokultaan istutettuna. Mun kihla tosin on sileä flakka, joten sen rinnalle on periaatteessa helppo laittaa mitä vaan. Tuo sinun yhdistelmäsi ei näytä ollenkaan hullummalta - molemmat sormukset ovat itsessään yksinkertaisia, mutta yhdistettynä niissä on tekstuuria :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mä alan siihen tottua ku katon niitä yhdessä, toivottavasti ei muiden silmille hypi! :D Ja nykyään kuitenki sanotaan et kultaa ja hopeaa väriä voi sekottaa ihan huoletta!

    VastaaPoista
  3. Kyllä nuo minusta täydentää kauniisti toisiaan! Ja kuka sanoo, että niiden pitäisi ollakkaan ihan samanlaisia ;) Erilaisuus on rikkautta ^^

    VastaaPoista
  4. Hyvin sopii sormukset yhteen. =o)

    Kauniin riipuksen olet ostanut! Hihii, sain samaa sarjaa korvikset huomenlahjaksi mieheltäni. Ja ne on kyllä upeat ja herkät. Perhoset sopii kauniisti tällaisiin koruihin!

    VastaaPoista
  5. Kiitos! ^^ Onko perhoskorvikset ihan samanlaiset vai vähän erilaiset? yritin katsella sellaisia, mutta löytyi vain tuo riipus :) I <3 it!

    VastaaPoista
  6. Mielestäni ovat aivan samanlaiset, paitsi keltakultaa. (Tihrustinko oikein että riipus olisi valkokultaa?) Blogissani löytyy kuvia, tosin melko heikkolaatuisia:

    http://www.jana.vuodatus.net/blog/2130420/haakertomus-osa-4/

    Ovat vielä vinossa tuossa lähikuvassa, joten näyttävät ihan vinkuroilta, höh. Kovasti kyllä veikkaisin että samaa sarjaa ovat riipuksesi kanssa. Ja ovat ihanat, kuten riipuksesikin! Kelpais mullekin toi riipus!=oD

    VastaaPoista
  7. Joo aika samalta näyttää! Ostin riipuksen timanttisilta ja ainakin siinä liikkeessä se oli viimeinen! eikä maksanut kun vähän päälle kympin! Riipus ei ole valkokultaa vaan on siis ihan hopeaa! Jospa löydän joskus korviksetkin! :D

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)