keskiviikko 25. elokuuta 2010

Päätöksiä, viimein!

Nyt olemme tulleet siihen tulokseen, että laminaattia ruvetaan rakentamaan.  Laminaatit ovat kestävämpiä juuri lasten ja eläinten aiheuttamia vahinkoja silmällä pitäen.
Projektihan on kohtalaisen isotöinen, sillä aiotaan kaksin laminaatit laittaa. Ja sehän kattaa siis eteinen-olohuone-keittiö alueet asunnosta, mikä on aika paljon. Onhan meillä toki kokemusta jo 3 makuuhuoneen laminoinnista, niin ehkä uskalletaan siihen lähteä.. :)
Me oltiin jo ostettu Bauhausista yksi paketti paradorin classic 1030, pähkinän väristä laminaattia, ja eilen todettiin, että se on nyt SE! Joka kerta liikkeessä asioidessakin aina ollaan sitä kuolattu ja haaveiltu, niin miksi ei sitten laiteta juuri sitä?! Ja nyt tietysti ostamamme yksi pakettikaan ei mene hukkaan.
Laminaatti näyttää siis tältä...

                                                kuva täältä.

Se on hivenen punertavaa, mikä tietysti on hyvä meidän olohuoneen kalusteiden vuoksi. ( jotka ovat siis melko punaisenruskea) Sävy ei ole sama kuitenkaan ja tuossa laminaatissa on myös melko vaaleitakin kohtia, jotka ehkä tuossa kuvassa ei niin hyvin näy.

Keittiön alueelle ajateltiin laittaa joku vaalea laattamaisen näköinen laminaatti, kuten esim. ylläolevassa kuvassa.

Tämä tulee nyt halvemmaksi kuin mikään muu ratkaisu, ja tämä on varmasti ihan hyvä ratkaisu. Ainoa mikä tässä nyt on huonoa, on se että vessan, eteisen ja kylpyhuoneen ovia joudutaan ehkä hivenen lyhentämään, että myös matot mahtuvat olemaan lattialla laminoinnin jälkeenkin. Aiotaan vetää laminaatti siis suoraan parketin päälle, joten parkettikaan ei mihinkään katoa, jos sitä myöhemmin haluaa kunnostaa.

En nyt tiedä kiinnostaako tämä aihe moniakaan, mutta kunhan lämpimikseni kerron tästäkin aiheesta..
Kommentit ovat edelleen tervetulleita, vaikkei itsessä olisi remonttireiskan vikaakaan! ;)

1 kommentti:

  1. Suosittelen kyllä lämpimästi sitä laminaattia.=) Meillä kaksi labradorinnoutajaa ja yksi pikkuneiti kuluttavat lattiaa aika tehokkaasti ja ei kyllä juuri minkään laisia naarmuja ole lattiassa. Laminaatin ainoa huono puoli on se, että se ei kestä kosteutta kovinkaan hyvin. Eli jos lattialle kaatuu jotain niin kannattaa aika ripeasti pyyhkäistä pois ettei saumat ala irvistelemään..

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)