perjantai 7. toukokuuta 2010

Hääjärjestelyjä urakalla

Eilen saatiin todella paljon hääjärjestylyjä aikaiseksi kun oli vapaapäivä!
Ensin käytiin täyttämässä seurakuntatoimistolla esteiden tutkintapyyntö-lomake.

Sen jälkeen kävimme kukkakaupassa tiedustelemassa kimpuista. Ja onneksi käytiin, sillä haluamalleni hääpäivälle ei ollut enää kuin yksi vapaa "paikka". Joku oli edellisenä päivänä vielä kysynyt sille päivälle muttei ollut ottanut sitä vielä... Koska eivät ehdi sitoa kuin tietyn määrän kimppuja tietylle päivälle, ei varauksia voida tuhottomasti ottaa. Jos en olisi saanut kimppua sieltä kukkakaupasta, olisi 100e lahjakortti mennyt ihan hukkaan! Huh! En ollut oikeastaan ajatellut edes, että sillä olisi näin kiire! Eli vähältä piti ...

Käytiin myös juhlapaikalla nyt kun remontti alkaa olla lopuillaan. Meille tuli kuitenkin äkkilähtö takaisin kotiin, kun naapuri soitti että meidän koira juoksentelee vapaana pihapiirissä! Olimme varmaan lähdön hässäkässä jättäneet takaoven rakoselleen ja pieni oli tietysti siitä livahtanut ulos. Oli kuulemma haukkunut oven takana kun tuuli oli sen sulkenut. Sen jälkeen oli luikahtanut jostain aidanraosta ja juoksi ympäriinsä. Eikä antanut ottaa kiinni kuulemma. Meillä oli puolen tunnin ajomatka ja lähdettiin hädissään äkkiä ajamaan. Pelättiin että se juoksee jonnekin autotielle ja sitten kävisi huonosti.. :( Onneksi kuitenkin naapurit pitivät sitä silmällä sen puoli tuntia, niin että me tulimme kotiin! HUH! vähältä piti! Nyt pitää olla tarkempi tuon oven kanssa. Ennen vaan kun asui kerrostalossa, saatettiin parvekkeen ovi jättääkin auki, joten nyt siihen ei meinaa oikein tottua ettei täällä niin voi tehdä!

Juhlapaikalla alkoi näyttääkin jo ihan kivalta. Voin lisätä kuvia, kunhan saan ne meidän järkkäriltä. En uskalla siihen vehkeeseen koskea omin päin.. :D

Tänään valittiin myös sulhaselle puku. Aika vähäiset valikoimat on liiveille ainakin täällä Tampereella. Löydettiin kuitenkin kuvan saketti-liivi yhdistelmä. Kuvassa liivi on vaaleanpunainen, mutta otettiin sama liivi luonnonvalkoisena ja tuolla ruskealla solmiolla.

Hinnoissa oli myös jonkun verran eroa. Tämä sakettisetti kenkineen kaikkineen saatiin vuokralle hintaan 145e. Eli hinta oli edullisin ja valikoimasta löytyi mieluisin, eli kolahti kohdalleen. Oltaisiin ehkä kaivattu enemmän jotain ruskean sävyisiä tai kuvioisia liivejä, mutta niitä ei kertakaikkiaan ole. Värivalikoima on vaalea, punainen tai harmaa!

Helpotuksen huokaus, kun saa asioita hoidetuksi. :)

3 kommenttia:

  1. Meillä oli sulholla myös saketti, kullanvärisellä plastronilla ja valkoisella satiinikuvioidulla liivillä :) aika samaa väriskaalaa siis. Mutta ovatko nuo housut mustat? Ymmärtääkseni sakettiin kuuluu harmaaraidalliset housut, frakissa mustat.. ellei siis tarkoituksellisesti pukeudu toisin.

    VastaaPoista
  2. Todella hyvännäköinen tuo saketti!

    Täytyypä pistää korvan taakse tuo kukkakauppa asia, eli muistaa käydä tarpeeksi ajoissa "varaamassa" kukat :)

    VastaaPoista
  3. Stellar:Housut ovat tarkoituksella mustat. Sakettiin kyllä kuuluu harmaaraidalliset, mutta ei haluttu ottaa niitä vaan otettiin mustat. :)

    Kitty: Saketti on mielestäni kivoin noista miesten puvuista mitä kokeiltiin!
    Ja tosiaan ainakin kesähäissä kukkakaupassa lienee syytä käydä etukäteen! :D

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)