keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lempikukka

Ostin viime viikolla ruukkuliljan, koska lilja on lempikukkani.. <3 Se oli nupulla useita päiviä kunnes edellisyönä osa kukista oli auennut. :)



Näitä siis tulee hääkimppuuni joko valkoisena tai valkopinkkinä. Tai sitten molempina. Ja todennäköisimmin myös hääkampaukseeni.



Minulla on myös sisällä kasvamassa eriväristen liljojen sipuleita. Toivottavasti ne pysyvät hengissä, sillä minulla on maaginen taito tappaa kasvi kuin kasvi.. :D

Eilen kävin myös ostoksilla työpäivän jälkeen. Olen halunnut tennarityyppiset kangaskengät, mutta kaikki ovat niin matalia lättäkenkiä, etten ole niitä ostanut. Löysin Dinskosta kivat kangaskengät kiilakorolla! Muutenkin tuntuu että Dinskossa oli juuri kaikkein mieluisimpia muitakin malleja. Koska kiersin kaikki kenkäkaupat enkä löytänyt mistään muusta oikeen juuri mitään sellaisia kuin olisin halunnut.



Toisena vaihtoehtona oli saman tyyppiset kengät jotka aiemmin esittelin mahdollisina hääkenkä kandidaatteina. Sellaisiakaan ei löytynyt mieluisia. Illalla selasin vielä huuto.net sivustoa ja löysin samat kerran käytetyt vagabondin kiilakorkoavokkaat mustana ja ne kun sattuivat sopivasti olemaan omaa kokoani! Huusin ne itselleni, koska tykkään kenkien mallista, mutten halua aina pitää valkoisia kenkiä, ovat niin helposti likaantuvat, ja musta nyt käy aina. :)

2 kommenttia:

  1. Liljat ovat tosiaan ihania kukkia! Itsekin niistä salaa haaveilen hääkukkina ruusun, kallan ja orkidean rinnalla... Huoh, miten mä osaan ikinä valita noista ihanimman??

    Loistavaa, että kengät löytyi! Mullakin on joitan samoja kenkiä kahdet parit, tosin eri värisinä myöskin. Jo on malli hyvä jalassa, niin miksipäs ei..?:)

    VastaaPoista
  2. Joo itsekin pidän myös kallasta ja orkideasta! Toivottavasti hääkimpusta tulee mahtava! :)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)