maanantai 24. toukokuuta 2010

Säästökuurilla

Pahoittelen jälleen lievää blogihiljaisuutta, mutta hienot ilmat ovat pakottaneet ulos neljän seinän sisältä.. :D Oli kyllä aivan mahtavia ilmoja, mutta nyt vettä sataa joten ei tee mieli ulos. Kohta koiran kanssa pitäisi lähteä aamulenkille..


Liljani kasvamassa vielä purkissa, sittemin siirsin ne avomaalle ja yksi kukkasistakin on jo auennut!!!

Viikonloppuna olin työkaverin tupareissa. He olivat rempanneet koko kämpän alusta loppuun ja hiukan iski itseenkin remontointikuume.. :D Me vaan ei vielä voida jatkaa remppaamista, koska ollaan säästökuurilla. Vielä viimeinen säästörutistus ennen häitä! Onneksi näyttää siltä, että pääsemme kuitenkin vielä matkustamaankin häiden jälkeisellä viikolla. Matkaa ei olla vielä varattu, mutta varmaankin pian! :)

Eilen olimme myös Viinikan kirkossa kuuntelemassa meidän kuulutukset. Aamu 10 aikaan kyllä vähän väsytti edellisen illan tuparivalvomisen myötä, mutta hyvin jaksettiin istua kirkon kovassa penkissä!
Tähän kirkkoon olisi ollut useita vapaita vihkimisaikoja meidän päivälle. Mutta jostain syystä en itse oikein tiedä...
                                  (kuva wikipediasta)

Tässä siis tuleva vihkikirkkomme, Aleksanterin kirkko. Työkaverini on mennyt naimisiin kyseisessä kirkossa ja sanoi että matka alttarille on PIIIITKÄÄÄ.. Eli käytävä on kai melko pitkä.. En ole vielä poikennut kirkkoon, mutta pitäisi käydä ennen  häitä. Joskus olen kai sielä ollut, mutten oikein muista.
                                          Kuva täältä

Tuossa jokunen aika sitten kerroin ostaneeni valkoisen mekon GT:stä.. Peruin kuitenkin kaupan, sillä oli pakko yrittää säästää, sillä uhalla ettei matkaa tule.
Halusin valkoisen kesämekon, ja ostinkin sellaisen kirppikseltä, 3€! Rakastan kirppiksiä, sillä niistä voi tehdä hyviä löytöjä!



Teetkö usein hyviä kirppislöytöjä?

4 kommenttia:

  1. Mä olen tosi onneton löytämään mitään kirppiksiltä :/ Systeri taas on sellanen että se nappaa vinon pinon syliinsä ja osan joudun itsekin kantamaan kun se käy sovittelemassa. Ja löytäähän se juuri sopivat farkut, uuden bilepaidan, korkkarit... hmm.

    Tosin täällä pohjosessa ei ole kovin paljoa kirppiksiä, sellaisia mihin ihmiset tuovat kuluneet nukkaantuneet vaatteensa, yök.

    Mutta nätin mekon onneksi löysit! Harmi kun tuli nää sadeilmat niin et pääse pitämään.

    VastaaPoista
  2. Meillä päin kirppiksiltä löytää uusiakin vaatteita tai kerran käytettyjä! Ehdin kyllä käyttää mekkoa kerran tuossa helteillä!:)

    VastaaPoista
  3. Mä ostan lähes kaikki vaatteet kirpputorilta. Löydän tosi hyvännäköisiä eikä ollenkaan sellaisia viherhippityylisiä vaan ihan oikeasti viimeisimmän muodin mukaisia, vähän käytettyjä vaatteita!!

    VastaaPoista
  4. Jännittää ihan kamalasti tuo päivä :D Pelkään, että itkeä vollotan siellä ihan kuin viimeistä päivää..<3

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)