sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Ihanaa olla kotona!

Myöhään perjantai-iltana, sulhaseni vihdoin saapui kahden viikon työmatkaltaan!
Mukavaa kun ei enää tarvitse olla yksin.. <3
Tuliaisiksi sain paketin, jossa on Diorin hajuvesiä minikoossa. Pakettiin kuului Miss Dior Cherie, Dolce Vita, J'adore, midnight poison ja Dior addict 2. Itse käytän hajuvesiä vähän niinkuin asustetta. Joka päivä valitsen hajun mielialan ja vaatteiden mukaan. Jos on pirteän väriset vaatteet, haluan myös käyttää jotain pirteää hajuvettä. En tiedä olenko vähän outo, mutta minusta se on hauskempaa niin. Olen kuullut että monet käyttävät vain sitä yhtä tai kahta hajua. Siksi pienet hajuvedet ovat  minusta kivempia kuin yksi iso, sillä voin testata jokaista ja käyttää juuri mielialojen mukaan. <3 Call me weird or not..:D


Tänään oli mukavan lämmin päivä, kun pakkasta oli vaivaiset muutama aste!
Koiran kanssakin oli mukava ulkoilla. Meidän pieni sulopakkaus sai juosta viimeisiä kertoja sydämmensä kyllyydestä, siis vähään aikaan, sillä huomenna se joutuu polvileikkaukseen. Sillä on polvessaan patella luxatio, joka tarkoittaa sitä että polvilumpio menee sijoiltaan jatkuvasti. Toivon mukaan leikkaushoito parantaa sen elämänlaatua huomattavasti!

Saimme tänään aikaiseksi vähän porailla reikiä olohuoneen seiniin, vihdoin hyllyä seinään. Muutostamme on vasta vaivaiset kohta 4 kk.. :D Homma jäi vielä vähän kesken, mutta ehkä huomenna jatketaan. Lattialistojakin on vähän kiinnittämättä. On tämä remontointi ikuisuusprojektia... Hääsuunnittelusta puhumattakaan. Haluaisin päässä asioissa eteenpäin, mutta vähän kauhistuttaa edes ajatella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestiä kehiin.. ;)