perjantai 22. tammikuuta 2010

ou dääääm, sorruin...

Vitsit että ärsyttää kun menin ratkeamaan! Pitäisi varmaan liittyä johonkin shopaholicien SAA- kerhoon.. Paitsi nimi viittaa vähän ehkä siihen että ostaminen on sallittua..:( Eli siis ratkesin ostamaan unelmieni farkut. Malli on kaikkein suosituin Lee:n malli.. Flap pocket- Leola. Aivan ihanat päällä! Ei voisi parempia olla! Ja näyttävät vielä erittäin hyviltä päällä! Sen siitä saa kun on itse töissä myymässä vaatteita.. Välillä saattaa ensin rumaksi ajatelleetkin vaatteet alkaa näyttämään kivoilta kun niitä siinä päivittäin katselee. Nämä sensijaan ei tarvinnut kun kerran vetää päälleen niin <3 rakastuin... Hinta oli alkuperäisesti 99,90e, mutta onnekseni sain mukavan henkilökuntaedun, joten hinta tipahti muutamia kymppejä.. :)

Toisaalta en ollut ostanut joululahjaa äidiltä saamallani rahalla. Hän jo sitä kerran kyselikin, enkä haluaisi joutua sanomaan että ostin sillä esim ruokaa kassillisen! :D
Todennäköisesti aion pitää farkkuni, koska ne ovat mukavimmat mitä omistan, heti legginsien jälkeen! Silti hirveä omatunnonääni hakkaa päässä.. Mun kun piti olla shoppailulakossa...Ostin tosin myös naimisiin.info palstan kautta vannehameen käytettynä. Sitä nyt ei voida laskea koska on pakollisia ostettavia..;)


Olen yrittänyt etsiä myös hääautoa sekä bändiä soittamaan häihin! Epätoivoinen etsintä, mistä löytää????

1 kommentti:

  1. Voin tulla laulamaan teidän häihin. Muutama paukku ja kyllä irtoo.. ;) haha.

    Mullakin on shoppailulakko reissuun asti. Ei ole helppoa ei. Kierrän kaupat kaukaa, mutta online kaupat on ne pahimmat pirulaiset!

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)