torstai 14. tammikuuta 2010

Painajaisia

Hui...
Viimeyönä näin hirveää painajaista häihin liittyen; Hääpäivänä huomasin etten ollut ostanut vannehametta hääpukuni alle, joka oli ryppyinen ja roikkuva. Yritin itse tuhria meikkejä naamaani, ja vieläpä oli huonoimmat meikit meikkipussissa mukana, kuten ruskea ripsiväri, kajali katkesi ja jäi mustepulloon, meikkivoide oli huonoa ja jäi laikukkaaksi. Eikä siinä vielä kaikki. Juoksentelin hääpuku päällä ympäriinsä kaasoni kanssa mm. hakemassa minihamemittaista alushametta hänen luotaan ja lopulta hääpukuni takamus likaantui jonkun auton perään..raivosin kuljettajalle ja hän ojensi hammastahnan ja väitti että lian saa sillä pois. Kello oli jo kahdeksan illalla ja ihmettelin miksi sulhanen ei ollut soittanut... Juuri näillä kohdilla heräsin, onneksi.

Onneksi tuollainen tunarointi on mahdollista vain unissa. Tiedän ettei meikkini voisi mennä pilalle, sillä sen tekee taitavin tuntemani meikkaaja; ihana ystäväni! <3 Vannehameenkin muistaisin varmasti ostaa, sillä rakastan shoppailua ja haluan hääpuvun olevan muhkea. Luultavasti ostan vannehameen omaksi, koska vuokra on lähes yhtä kallis, ja myöhemmin voin sen kuitenkin myydä. Täytyy vielä vaan päästä koittamaan sopiiko puvun alle kaksivanteinen, sillä sovitin vain yksivanteisella. Puku varmasti saapuu jo muutaman kuukauden sisällä! en malta odottaa!

3 kommenttia:

  1. Apuva. Nyt taidat puhua jostain muusta meikkaajasta? Tai sitten aiheutat vielä kovemmat paineet. =D

    Älä stressaa häitä. Mitään ei varmasti unohdu, kun kaikki listataan tarkasti ja meikkipakissa saa luvan olla kaikki mahdollinen mitä maailmasta löytyy. ;)

    VastaaPoista
  2. Täällä nähdään myös samanlaisia unia :D Onneksi aamulla paluu todellisuuteen on aina helpottava ;)

    VastaaPoista
  3. No helpotus todella! Onneksi se oli vaan unta! Toivotaan että oikeasti kaikki menee nappiin! :D

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)