maanantai 18. tammikuuta 2010

Voi tylsyyden tylsyys...

Voih ja eih...
Tänään koitti päivä, jolloin joudun jäämään yksin kotiin kahdeksi viikoksi.. Sulhoni lähti Saksaan työmatkalle. Koiran hoito tulee olemaan suurin pulma. Se ressukka kun joutuu siten olemaan enemmän yksin.. Varsinkin kun keskiviikkona olen aamuvuorossa ja menen illaksi leffaan.. Kerkeän sentään välissä käymään kotona, mutta voin vaan arvailla mitä jäynää se keksii huomatessaan että joutuu jälleen jäämään yksin kotiin! :S

Mutta muihin asioihin... Olen pähkäillyt hääkampaukseni osalta vähän. En oikein tiedä menisinkö kampaamoon ottamaan hääkampausta, pyytäisinkö jonkun lukuisista kampaajaystävistäni apuun VAI tekisinkö kampauksen itse. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja, mutta pelkään että hääpäivän aamuna tuhertaessani kampausta itse, se meneekin  ihan pipariksi ja lopulta se on vain suttuinen pörrökasa.. :D Toisaalta pelkään myös sitä, että jos annan kampaukseni toisten käsiin niin olen koko ajan itse ronkkimassa ja parantelemassa sitä ja löytämässä kaikki virheet siitä, eikä se ei tunnu  mielestäni ollenkaan sellaiselta kuin haluaisin ja lopulta joutuisin toteamaan että olisin itsekin vääntänyt paremman. Noh, ehkä harjoituskampauksen kautta saisi yhteisen sävelen jonkun muunkin tekemään kampaukseen.
En kuitenkaan halua maksaa kampauksesta omaisuuksia, sillä jos itsekin osaisi, on turhauttavaa maksaa. Toki olisin valmis maksamaankin siitä, mutta en ehkä sellaisia summia kun ne parturi-kampaamoissa pyytävät.

Olen hairahtanut taas erääseenkin hömpötykseen taas. Huusin itselleni huuto.netistä kasvosolkun.. :D Ostin sen ihan häitä silmällä pitäen, kun en tiedä haluanko maksaa solarium käynneistä n.6e/kerta kun tämän sain 12e. Naamassani kun "finnairit" senkun kukoistaa, ajattelin että solariumista niille on aina ollut apua, enkä halua että hääpäivänä naamarissani on yhtäkään näppylää, kun kertakaikkiaan ei mikään niihin tunnu auttavan!
Tässä linkki:
Kasvosolarium philips HB175
Tämän kotiuttaminen koituikin sitten pieneksi ongelmaksi koska sijaitsee pääkaupunkiseudulla..
Onneksi kuitenkin vielä on olemassa ihania ihmisiä jotka ovat valmiita auttamaan ja tekemään pieniä palveluksia ystävilleen! Joten saan laitteen varmaan ainakin kevään mittaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestiä kehiin.. ;)