torstai 17. kesäkuuta 2010

Kuka laittoi mut äänettömälle?

Tässä yritän parannella ääntäni, se käheytyi flunssani jälkeen ja oli useita päiviä todella käheä. Eilen kun viettelin vapaapäivääni päätin yhtäkkiä että nyt riittää, lähden lääkäriin. Pahassa tapauksessa muuten ääni saattaisi olla poissa vielä häissämme! :O Lääkäri totesi, että se on joku virus, että nyt vaan sitten lepäämään, kun ei siihen lääkkeet auta. Lääkärin jälkeen oli pakko käydä valokuvaamossa tapaamassa kuvaajaa, koska se oli kertaalleen siirretty eikä enää ei viitsinyt niin pienellä varoitusajalla varsinkaan, sitä lähteä siirtämään. Siellä sitten kähisin sen mitä pystyin ja yritin saada miehen puhumaan enemmän.

 Kuva täältä

Meitä kyllä vähän ärsyttää valokuvaamotouhussa se, että me maksetaan hyvät rahat siitä että meistä otetaan valokuva ja sitten niitä meistä otettuja kuvia ei saa itselle sähköisenä versiona edes ostettua, vaan pitää kaikki hääkuvasta kiitoskortteihin ostaa samasta kuvaamosta. Lähinnä enimmäkseen se ärsyttää siksi, kun meillä on itselläkin hyvä järjestelmäkamera ja objektiiveja, niin tietää että kuvia saisi itsekkin otettua. Aiotaankin siis tehdä niin, että ei teetetä kiitoskortteja siitä studiokuvasta vaan otetaan sitten meidän kameralla joku kuva josta teetetään, tulee tosi paljon halvemmaksi!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti paranet pian.=)

    Tuo ettei saa niitä kuvia itselleen on kyllä tosi ärsyttävää.=( Ja muutenkin tuntuu että valokuvaamojen kanssa asioiminen on välillä jotenkin hankalaa. Tytön 1-vuotis kuvien takiakin jouduin käymään eräällä kuvaamolla 5 kertaa, että saatiin sitten ne kolme kuvaa itselle..

    Se onkin hyvä vaihtoehto, että jos on itsellä oma hyvä kamera niin ottaa sitten lisäksi itse niitä kuvia.=)

    Meille tulee häihin dokumentaarinen kuvaus ja otetaan sitten siinä samalla jossain välissä ne "viralliset" kuvat. Saadaan kyllä sitten kaikki kuvat itselle valokuvakirjana ja sähköisessä muodossa, toki ei ole kyllä mitään halpaa huvia, tämä oli kuitenkin loppujen lopuksi paras vaihtoehto meille.

    VastaaPoista
  2. Meille on tulossa ehdottomasti studiossa otetut kuvat, joista saadaan sitten sekä omille että miehen vanhemmille kehyksiin hääkuvat ja tietty oman kodin seinälle. Kirkossa ja juhlassa kuvaajana toimii pikkusiskoni joka on ikäisekseen (14) sellainen puoliammattilainen. Saa kuvailla sitten tilanne kuvia ja poseerauskuviakin. Katsellaan sitten että löytyykö niistä kuvista joku kiva kuva kiitoskortteihin vai otetaanko studiokuvista.

    VastaaPoista
  3. Laura: Joo me otetaan kanssa itelle ja molempien vanhemmille ne viralliset hääkuvat ja sit muuten varmaan lähetetään sit kiitoskortit eri kuvasta.

    M: Me pyydettiin kaveria tekemään "dokumentaarinen kuvaus" meidän kameralla, omasta kamerasta saa ainakin KAIKKI kuvat itelle!

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)