tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kukkaideoita vaikka pöytiin

Olen miettinyt millaisia kukkia pöytiin tulisi. Viimeisimpänä ajatus tuli, että jokaisessa pöydässä olisi yksinkertaisesti lilja pienessä kupissa. Isoissa pöydissä kaksi. Sitten mietin että mistä astia niille.. Meillä on Iittalan lasistoa paljon, sillä sitä sain aika reilusti kun mummo ja pappa kuolivat jokunen vuosi sitten ja talo tyhjennettiin. Ajattelin että käyttäisin Iittalan tsaikkalaseja ilman kahvoja tuohon tarkoitukseen, koska niitä on sopivan paljon.  
Samalla voisin ajatella, että myös mummu ja pappa ovat jollain tavalla mukana häissämme.. :) Nyt kun aloin miettimään, niin taisi olla jopa niin, että papan hautajaiset olivat myös heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, niinkuin meidän häät nyt ovat.. :O


Lasin pohjalla voisi olla samoja perhosia, joita käytämme esimerkiksi karkkirasioissa.


Kukka tulisi lasiin vähän tämänlaisesti. Oikeasti kuvassa on taas yksi lukuisista hiuskoriste-kukkasistani..:D Joka ei näytä kovin hyvältä, mutta ajatus on taas tärkein..:D


Tässä kuvassa taustalla myös ulkoa keräämiäni lupiineja. Mielestäni olisivat myös hienoja pöytäkattauksissa, jos värit sopisivat. Tulisi halvaksi ainakin tähän aikaan vuodesta käyttää koristeina, koska niitä ainakin meillä päin kasvaa ihan tuhatpäisesti jokapuolella. Lupiini on kova lisääntymään ja leviämään.




Meidän pihassa kasvaa juhannusruusu-pensas. Ovat ihan kauniita, mutta ei vaan ehkä vedä vertoja oikeille ruusuille.


Odottelen tässä, että  kukkapenkistämme noussut pioni avaisi ihanaiset kukkasensa! Pioni voisi yksittäisinä sopia pöytiin myös kivasti. Vaikkapa jälkiruokakulhomaiseen kippoon kellumaan! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea käyttää jo teillä olevia Tsaikka-laseja pöytäkoristeluun!
    Vaikka löytäisikin edullisesti ostettavia lasikippoja, on siinä aina oma vaivansa keksiä että mitä niillä tekisi sitten juhlien jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Niin ei niistä ainakaan omiaan saa pois siinä vaiheessa jos niitä lähtee myymään!

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)