torstai 3. kesäkuuta 2010

Kuukausi häihin!!!!

Taas viimeyönä tai ehkä ennemmin aamulla tajunnan ja unen rajamailla, näin painajaista hääpäivästä.. Ei mennyt taas kaikki ihan putkeen, kaikki jäi tekemättä (mm.hääkarkkirasiat) ja sitten pitikin lähteä valokuvaukseen! ;D Ehkä vähän stressiä pukkaa, sillä tänään on tasan kuukausi häihin! :S

Vieraslista on nyt varmistunut, ja melkein kaikki pääsevät. Ainoastaan yksi pariskunta joutui perumaan! Vieraita tulee siis n. 70 aikuista ja joku tusina lapsia.
Hääautokin on valittu. Meitä tulee kyyditsemään limusiini! Se on sellainen once in a lifetime homma, en usko että limon kyytiin tullaan ikinä muulloin pääsemään!

 kuva täältä

Eilen kysyttiin miehen serkkua soittamaan häissä pianoa, koska hän on musiikin ammattilainen ja muutenkin on esiintynyt suvun erilaisissa juhlissa. Hän suostui, joten saamme kuitenkin jotain elävääkin musiikkia! :) Bändihommathan kaatui siihen kun ei saatu tarpeeksi pientä yhtyettä sillä varotusajalla joka oli, hääjärjestelyt aloitettiin 9kk ennen häitä, kun mentiin kihloihin.

Eli näillä mennään.
Pitäis tässä ottaa puhelua papille piakkoin! Yritän aina sillointällöin vähän päivittää tännekkin, vaikka uskon että kiirettä pitää!

5 kommenttia:

  1. Toi limusini (nimenomaan valkoinen), on meidänkin unelma hääautoksi!:) Kuten sanoit, once in a lifetime- juttu se meillekin olisi. Ainakin näin uskoisin.

    VastaaPoista
  2. kiitokset, tsemppiä tarvitaan! :) tuo limusiini ei ollut edes kovin kallis, 170e meidän kuljetus hääpaikalle!

    VastaaPoista
  3. Oliko hyvä paikka tuo mistä limusiinin vuokrasitte? Itse olen nyt alkanut myös tuota vaihtoehtoa miettimään...

    VastaaPoista
  4. Hääauton vuokrapaikka oli ihan ok. Yksityishenkilö jolla on joku maalaamoliike. Kuski kyllä vähän höpötteli matkalla sellaisia juttuja jotka ei ehkä meitä ihan hirveästi omana hääpäivänä kiinnostanut! :D Mutta kohtalaisen halvalla saatiin kuitenkin tuo, ja olihan se pramea kyyti! ;)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)