tiistai 15. kesäkuuta 2010

Menukolmiot

Olen viimepäivinä vähän askarrellut ja tässä  tuotosta..


Tässä menukolmio edestä päin. Paperi näyttää vähän suttuiselta, sillä se on tulostettu meidän omalla mustesuihkutulostimella. Mies tulostaa nuo sitten työpaikan laserilla, niin ei teksti leviä. Muutenkin tuossa on vielä vähän keskeneräisyyttä, mutta idean näkee kuitenkin!


Tässä vähän yläpuolelta.

Muoto tulee tosin olemaan niin että kolmion yksi sivu on huomattavasti pienempi kuin kaksi muuta, sillä toiseen sivuun tulee häiden ohjelman kulku.
Paperi on läpinäkyvää ja siihen liimattuna samaa kultaista paperia mitä kutsukorteissa. Läpinäkyvä siksi, kun olin ostanut sitä kutsukorttien tekstiosaa varten, mutta se jäikin käyttämättä, joten jotain hyödyllistä siitäkin sitten...


Millaiset menulappuset/kyltit teillä oli tai tulee olemaan?

2 kommenttia:

  1. Hääpäiväkaima kommentoi...

    Meille tulee myös tuollaiset kolmiot, yhdelle sivulle menu, yhdelle ohejlmarunko ja yhdelle runo (joka on itse asiassa kirkossa esitettävän laulun sanat).

    Nuo kolmiot on loppujen lopuksi suhteellisen helpot tehdä, meille tulee jotain tarroja ilmeen viimeistelyyn. Lauantaina taidetaan askarrella.

    Niin, meinasi unohtua. Nuo teidän kolmiot on hienot. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D Ai teillä on kanssa häät 3.7? Hauskaa kuulla! :) Eihän tuo tosiaan paljoa vaadi tuollaisia kolmioita väsätä! Täytyykin tulla myös blogiisi kurkkimaan! ;)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)