perjantai 16. heinäkuuta 2010

Hääpäivä osa 2

Tämä on siis jatkumo siitä kohdasta, jossa me mentiin limusiiniin ja karautettiin paikalta! :D
Ajeltiin siis tavallista hitaammin limolla, jotta vieraat ehtisivät ensin paikalle, mutta ei kyllä ihan kaikki vielä olleet tullut paikalle.



Siinä otettiin muutamat kuvat auton edessä...


Sen jälkeen meillä oli onnittelumalja ja onnittelut ulkona.
Sitten siirryttiin sisätiloihin, sillä ruokailu alkoi aikalailla heti. 

Ensin oli tarjolla kylmät ruoat ja toisella kierroksella lämpimät.
Meillä oli aika monta salaattia, jotka niin helteisellä ilmalla kyllä tekivät kauppansa. Ruoka oli kyllä tosi hyvää ja vieraatkin kiittelivät! Kiitokset siitä todellakin kuuluu Villa Näsirinteelle! :)


Onneksi me viimetipassa päädyttiin ostamaan ruokaviinit, sillä itse ainakin tykkäsin siitä vaihtoehdosta, kun ei haluttu mitään biletys örmyily-juhlia. Meidän kaverivierailla oli auton takaluukussa kylmälaukullinen siideriä tosin mukana..:D

Ruokailun jälkeen mieheni serkku ja hänen vaimonsa esittivät muutaman musiikki kappaleen pianon säestyksellä. Musiikki oli todella kaunista. :) Sitten ihmiset karkasivatkin ulos, sillä sisällä oli melkoisen kuuma ja ulkona niin hieno ilma. Ulkona meillä oli ohjelmassa valokuvausta. Meillä oli järkkäri ja jalusta käytössä. Kaikki juhlavieraat saivat otattaa kuvia itsestään tai meidän kanssa. Kuvista tuli osittain tummia, johtuen puiden varjoista. Kuvauspaikka olisi pitänyt valita toisin, nyt näin jälkiviisaana.

Sitten meillä oli vuorossa kahvit ja kakun leikkaus.
Kuvassa näkyy kakunkoriste jonka äitini teki meille. Koriste näkyy vähän huonosti mutta laitan siitä lähemmän kuvan myöhemmin!
Polkaistiin yhtäaikaa, mutta sitten joku huusi että "uudestaan" ja mies oli vihko kiinni, joten MINÄ polkaisin! :D Vaikkakin tuohan on vain vähän tuollainen hassu perinne. :D
Kahvin jälkeen tuli toinen perinne, joka oli tietysti morsiammen ryöstö. Minut ryöstettiin ja vietiin talon taakse istumaan, sinne oli ryöstetty mukaan myös viinipullo odotteluajaksi. 

Meidän morsiamen ryöstössä tietysti sulhasen piti esittää rivitanssi, jonka he itse ovat kavereidensa kanssa kehittäneet. Se esitetään milloin missäkin juhlissa tai baareissa ja oli se toisissakin häissä jotenkin mukana. Eli pojat sitten esittivät rivitanssin ja morsian palautettiin. Harmi kun en nähnyt tuota.. ;)
Tämän jälkeen tanssittiin häävalssit levyltä soitettuna. Oltiin vielä viimeisenä iltanakin harjoiteltu hiki otsalla, ja tuntui että tositilanteessa sujui kuitenkin tosi hyvin! Hyvä niin... Tanssilattia oli kohtuu pienehkö ja kuuma. Läheskään kaikki eivät edes lähteneet tanssin pyörteisiin. 

Aika pian porukka halusi takaisin ulos vilvoittelemaan. Varsinkin kun siinä vaiheessa alkoi ulkonakin  vähän viiletä.
Viimeisenä heitettiin sukkanauhat ja kimput. Päädyin heittämään yhden pöydissä olleista kukkakimpuista, sillä hääkimppuni oli niin painava, että se olisi sattunut jos olisi mätkähtänyt jonkun päähän!

Kukkamaljakkojen pohjalla oli samoja perhosia kuin karkkirasioissa, mutta läpinäkyviä.
Kukat eivät muuten olleet juuri sellaiset kun oli pitänyt olla ja hintakin oli todella paljon enemmän kuin piti. Kerron myöhemmin...

Viimeisenä, kun vieraista oli jäljellä lähinnä kaverit, henkilökunta laittoi vielä boolin esille. Lähdimme juhlapaikalta klo 22.00 ja kaverivieraat jäivät odottelemaan taksia kaupunkiin sillä osa porukasta jatkoi vielä baariin.


Tällaiset olivat meidän häät! :)

(Laitan vielä jonkun postauksen jossa lisäkuvia! Lisäksi aikataulun jota käytimme.)

(PS. Saa niitä kommenttejakin laittaa!)

7 kommenttia:

  1. Hiljasta porukkaa lukee vissiin...?

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulostaa teidän päivä ja pukusi on ihan huippukaunis päälläsi! Tykkään myös kovasti teidän kukista :)

    Onko kaulassasi Kalevalan kielo?:)

    VastaaPoista
  3. Todella kivan kuuloset häät, ja hääpaikka vaikutti unelmalta! Sun hääpuku on tosi kaunis :) Todella hyvä kuva tuo viimeinen missä olet miehesi kanssa :)

    Ja tosiaan, kommentteja ei varmaan sen vuoksi ole tullut, kun itse ainakain olen pari päivää yrittänyt päästä lukemaan blogiasi, mutta aina on valittanut muka että "blogia ei löydy, ole olemassa" mikähän siinä sitten oli..

    TODELLA PALJON ONNEA TEILLE! Monta kaunista vuotta! =)

    VastaaPoista
  4. Kitty: Kiitos! kaulakoru on virosta ostettu,sellainen strassikivijuttu!

    Keelya:Kiitokset! En tiedä mikä on vialla, kaikki edelliset kommentitkin ovat kadonneet kaikista postauksista!

    VastaaPoista
  5. Kuten Kittykin jo totesi, pukusi oli aivan superkaunis päälläsi!! Todellakin nappivalinta sinulle. Ja nuo kukat ovat mielestäni kauniit vaikkei ilmeisesti vastannutkaan odotuksiasi. Miten erosivat toivotuista?

    Hääpäivänne kuulosti ihanan rennolta ja kesäiseltä, alun kirkkokommellusten jälkeen. Oikein paljon onnea vielä tuoreelle avioparille! Lisäkuvia ja aikataulua odotellessa. :P

    VastaaPoista
  6. todella kaunis puku ja juhlat..onnea :)

    VastaaPoista
  7. Kirjoitinkin tähän jo eilen, mutta netti rupesi jumittamaan ja ilmeisesti kirjoitukseni ei sitten tallentunut tänne (?) No joka tapauksessa kirjotan nyt sitten uudestaan saman. :D Löysin tänne tuolta naimisiin foorumin kautta missä kyselin tietoa villa näsirinteestä, vastasit siihen ja neuvoit mua tulemaan katsoon tänne blogiisi kuvia teidän häistä. Ensimmäisenä täytyy sanoa, että teillä on ollut todella kauniit häät ja varsinkin todella kaunis morsian! :) Sitten kyselisin sellasta, että paljonko teillä mahtoi ruoka maksaa per nuppi? Ei tietenkään ole pakko vastata jos haluat pitää tiedon salassa, mutta mietityttää vaan se kun tuolla näsirinteen sivuilla luki, että alk. 29e/henkilö. Oliko se sitten lapsilta vähemmän jne? Koitin eilen soitella siitä sinne, mutta kukaan ei vastannut puhelimeen joten siksi kyselen nyt täällä. :D Pitää varmaan koittaa soitella uudestaan sinne tai laittaa sähköpostia.

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)