lauantai 24. heinäkuuta 2010

Ohuesti harmittaa- osasto

Kerron tässä nyt asiat jotka ohuesti jäivät harmittamaan. Ei sillä ettäkö hääpäivämme olisi jotenkin mennyt pilalle! Ja vaikka nämä asiat ovatkin pieniä, häiden jälkeen epäonnistumiset jotenkin suurenivat omassa päässäni suuremmiksi kuin ovat ja vieraista tuskin on kukaan näitä edes noteerannut.:D 

Tämä voi vähän kuullostaa siltä, että olen pikkutarkka ja turhasta ruikuttaja, vaikka näin ei olekaan! Tässä kiteytyy se että kaikki ei tosiaankaan voi aina mennä täydellisesti! Nykyisessä suvussani kyllä löytyy näitä perfektionisteja ja miehenkikin on lievästä päästä sellainen, ehkä se alkaa tarttua myös minuun! ;) ( Huomasin sen jo maalatessani vessan laatoitustakin menneellä viikolla)


Toivottavasti tästä on kuitenkin jotain hyötyä jollekin muulle.. :)

Ensinnäkin...
- Kukkatilauksen sekaannus harmittaa.

- Miehen kengät olivat väärän kokoiset.. ( Onneksi BM ehti käydä vaihtamassa ne,kun olimme kuvauksessa)
 

- Mekostani irtosi joku kerros, johon meinasin kompastua

- Lanka ja neula jäi kotiin, onneksi nuppareita edes mukana, jotta helma saatiin kursittua..

- Isäni ei tullut saattamaan. Eikä muutenkaan koko juhliin. :((


- Unohdin pikku kuoharipulloni kotiin, joka piti juoda limusiinissa..


- Hääpukuni pieni laahus oli koko päivän kiinni takana olevassa napissa. Olisihan se nyt ollut kirkossa hienompi jos se olisi ollut auki.. :(  (Mutta siinä kiireessä ja hässäkässä kun isäni juttu kävi ilmi, en muistanut koko laahusta.)

- Limusiinista tuli likaa pukuuni.

- Käsilaukkuni oli kadonnut kun saavuimme juhlapaikalle ja olisi pitänyt maksaa limusiinikuskille. BM väitti ettei laukkuani ollut autossa. Onneksi se oli kaason hallussa.

- Hienon laina-digijärkkärin asetukset olivat pielessä joissain kohtia (esim riisinheitosta on vain "valkoisia" kuvia).  Zoomiputken takia osa kirkossakin otetuista kuvista, on tarkentunut vähän mihin sattuu. Lisäksi juhlapaikalla vieraista otetut kuvat olisi pitänyt ottaa muussa paikassa, sillä tausta ei ollut paras mahdollinen. Osa kuvista on varjoisia.

- Hääparista kaksin ei otettu ulkona juurikaan kuvia. ( Onneksi on studiokuvia)

- Onnittelut ja onnittelumaljat meni väärin päin, ihmiset joutui onnittelemaan lasit käsissään.Tämä oli ehkä osittain henkilökunnan mokaa, koska olivat jo jakaneet kuoharit. Itse en saanut hääkimppuanikaan pois käsistäni, kun kaasoni oli juuri kateissa, joten se hieman ruhjoutui halaillessa..


- Häävalssimme meni ihan ok, mutta parantamisen varaa olisi ollut. Kunhan vaan oltaisiin harjoiteltu enemmän kuin vaan edellisenä iltana.. :D
Tanssilattia oli aika pieni, eikä siihen kerralla mahtunut paljon tanssaajia. Toisaalta oli niin kuuma, että kaikki eivät ehkä siksikään tanssineet. Tuohon tilaan bändi olisi ollut ihan liian ahdas ottaa. Eli siinä mielessä hyvä ettei bändiä ollut, vaikka se muuten olisikin ollut kivempaa olla edes joku soittamassa. Ihmiset viihtyivät aika paljon ulkona muutenkin, olisiko kukaan sitten halunnut sisällä hikoillakkaan!?

Hääpäivä meni älyttömän nopeasti ohi! Olisiko syynä ollut pienoinen viinin naukkailu pitkin päivää...?! ;) heheh..
Ei nyt ehkä kuitenkaan, mutta muistakaa tytöt nauttia päivästänne, niin kauan kun se kestää!
Itse yritin ottaa joka hetkestä mistä kiinni sain, vaikka kaikki ei ihan putkeen mennytkään! ;)



Tässä varmaan olikin kaikki mieltäni kaihertavat asiat tästä aiheesta!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tässä hää(jälki)humussa itsekin ja löysin tän blogin sattumalta kun googletin hääblogeja. Mekin menimme naimisiin 3.7.2010 :)

    Ihanaa, etten ole ainoa jota on jäänyt muutamat asiat "ohuesti harmittamaan" omissa häissä. Tässä mun listaa:
    1.Huomasimme jo kirkossa että 8 vierasta (miehen puolelta) eli lähes yksi kokonainen pöydällinen oli vaan jättänyt tulematta, ilman mitään ilmoitusta. Vierasmäärä ei muutenkaan ollut suuri (n.55 joista lähes 10 lapsia) ja ravintolahäiden ollessa kyseessä oli osallistuminen vielä varmistettu meidän toimesta, ilmoittautumisen jälkeen. Eli nyt aikuisten vieraiden määrä jäi noin neljäänkymmeneen. Muutenkin suorastaan v*tuttaa koska olisimmehan me mieluusti näiden poisjääneiden (urpojen) tilalle sitten vaikka kutsuneet muita, kavereita yms. Mutta kun sukulaiset velvollisuudesta kai vieraslistalla ensimmäisenä :/
    2.Okei, seuraavat vähän vähemmän harmittavia mutta kuitenkin: Sulho joi tottumattomuuttaan väkeviä sen verran, että tuli huonovointiseksi (sentään ei oksentanut) ja hääkakku jäi häneltä maistamatta. Häätanssinkin jaksoi juuri ja juuri. Olo koheni myöhemmin. Tästä yritin varoitella mutta liian myöhään. Kaksi vuotta juomatta ennen häitä niin ei sitä enää muistanut kuinka se kihahtaa päähän yhtäkkiä.
    3. En syönyt tarpeeksi!! Harmittaa että niin hyvät ruoat ja söin kai jännityksenkin takia jotenkin ihan minimaalisesti :D Enkä ehtinyt ottaa lisää kakkua kun oli kaikkea hösötystä kokoajan.
    4.Miehen vanhemmat eivät suostuneet tanssimaan lainkaan (minkä otin tavallaan "loukkauksena" koska kuitenkin muissa häissä ovat tanssineet, se on kuvistakin nähty, eikä voinnissa ollut vika)
    5.Nuorempi poikamme on välillä vähän juro ja hidas lämpenemään :D eli valokuvaaja sai kaiketi vain yhden ihan kunnon hymykuvan pojasta :) Hääkuvissamme (joissa osassa siis koko perhe) taitaa vaan jurottaa. Onneksi isompi veikka hymyili kahden edestä :D
    6. Ohjelmamme oli hieman puutteellista. Kaasot unohtivat leikkiä varten olleet tarvikkeet pois. Toisaalta halusimmekin korkeintaan yhden leikin ja paljon vapaata seurustelua. Mutta nyt kun vierasmääräkin jäi hieman suunnitellusta niin olisi kiva ollut vähän leikkiä. Lisäksi juhlan kulku oli ehkä vähän höhlä, vaikka ensin ajateltiin sen toimivan: ruoka, nopsat valokuvat, tanssi, kahvit, tanssit jatkuu.. Nyt myöhemmin mietittynä laittaisin häätanssimme vasta kahvien jälkeen koska osa vieraista taisi olla aika kahvikissoja ja odotella kahvia jo jonkin aikaa.. tai sitten mä vaan kuvittelen :D
    7. Vieraskirja jäi niin syrjäiseen pöytään ettei sitä ollut huomannut kukaan ja olikin sitten tyhjä :DD HEH.. noh saatiin kuitenkin paljon kortteja, niissähän ne tervehdykset jo onkin.
    8.Vieraat innostuivat tanssimaan vähän myöhään, kun olimme jo lopettelemassa, vaikka valomerkin aika oli kaikilla tiedossa. Muutenkin varsinkin miehen suvun osalta juhliminen oli jähmeämpää ja "ei me nyt kehdata" tyylistä älytöntä häpeilyä.
    9. Casinon booli ei ollut ihan ALL THAT.. enemmän olisi saanut olla prosentteja. Nyt jäi alle siideritason ja sitä joi ihan janoonsa ilman vaikutuksia :)

    NOH paljon meni myös aivan nappiin joten ei parane valittaa. Päivä oli aivan taianomainen. Varsinkin kirkossa oli aivan mieletön tunnelma ja oma fiilis oli kyllä pilvissä :) Pelkäsin etukäteen että kun oikein hehkutan häitä niin fiilis ei olekaan odotettu, mutta päivä olikin rakkaudentäyteisempi ja onnellisempi kuin olisin osannut ikinä kuvitella :)

    Huoh.. olipas avautuminen..
    Kiitos ja anteeksi!

    Ja onnea "hääpäiväkaimoille"!

    -M-

    VastaaPoista
  2. Hei hääpäiväkaima! On kyllä tavallaan helpotus tietää että ei ole ainoa, jolla kaikki ei mennyt ihan putkeen! :D Mutta kyllähan aika sitten kultaa muistot, eikä noita huonoja asioita sitten enää muistele.. ;)
    Tosi inhottava temppu tuo kun osa vieraista vain jättäytyi pois..:(
    Onnea myös teille! :) Sinulla ei taida olla omaa blogia? Olisi ollut hauska lueskella juttujasi! ;)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)