lauantai 31. heinäkuuta 2010

Polttareiden järkkäily ongelmia

Olipa pakko tulla tänne taas avautumaan kun sieppaa niin armottomasti.
Serkkuni on menossa naimisiin syyskuussa. Polttareiden järkkäily alkaa ihan karkailemaan hanskasta, ja facebookissa jakavat mielipiteitään kaaso (hänen siskonsa) sekä liuta polttarisankarin ystäviä. Alunalkaenkin päivämäärästä on ollut kiistaa. 

Kaaso haluaa järkätä ne tiettyna aikana lomansa takia, mikä sinänsä on ihan ymmärrettävää. Monet morsiamen hyvistä ystävistä on jo peruuttanut tulonsa, mutta kaaso silti haluaisi pitää polttarit tuona päivänä. Hän syyttelee viesteissään polttariosallistujia siitä ettei kukaan ehdota mitään tai osallistu soitteluun tms, vaikkei sellaista ole edes pyydetty. Eikä siinäkään mitään, ainahan tulee kiistaa järkkäilyistä. Tottakai kaikki haluavat päästä mukaan.
Sitäpaitsi olen itse ehdotellut ohjelmaksi kaikenlaista,mutta ne on ilmeisesti sivuutettu. Ja niin on moni muukin. 

Ymmärrettävää sen sijaan ei ole se, että osallistuja määrän vähetessä kaaso alkoi kiristämään niitä jotka polttareihin eivät pääsisi: 
"Kaikki on kuitenkin häihin kutsuttu syömään ja juhlimaan, niin olisi enemmän kuin kohtuullista osallistua edes rahallisesti polttareihin jotenkin jos ei muuten voi.."
Mun mielestä se on ihan kaunis ajatus osallistua maksuun jos vapaaehtoisesti niin haluaa, mutta tuo on jo kiristyksen puolella. Polttareihin ja häihin osallistuminen ei mitenkään liity toisiinsa. Pitäisikö jättää tulematta häihin jollei polttareihinkaan pääse???
Itse en todennäköisesti pääse polttareihin töideni takia, mutta se on mulle ihan fine. Tiedän ettei aina vaan voi kaikki onnistua.
Kyllä hyvät polttarit saa järkättyä vähemmälläkin rahalla. Porukka on tärkein.  itseäni ennemminkin häiritsi polttareissa kavereiden vähyys, vaikka kaikkein rakkaimmat olivatkin paikalla! <3 Meillä oli omissa polttareissani huippua kaikesta huolimatta!

Toivottavasti morsian H ei lue tätä, siksi en aikoja ja aikeita voikaan paljastaa.. Mutta lupaan tehdä parhaani auttaakseni järjestelyissä vaikka itse en pääsisikään paikalle!
Kaasolle olen asiasta jo avautunut. Toivottavasti hän itsekin tajuaa oman mauttomuutensa ja alkaa ajattelemaan morsiamen parasta.


Aamen.

2 kommenttia:

  1. Huoh. Ihan hyvä jos joku palauttaa kaason maan pinnalle. Tuntuu että nykyaikana unohtuu etteivät polttarit ole mikään pakollisuus tai osa häitä. Toisaalta usein kaaso ottaa polttarisuunnittelusta hirveästi paineita ja pelkää että morsian on tyytymätön ja katkera, jos polttarit eivät ole mahtipontiset ja suuret. Se sitten näkyy niin, että kaasosta muodostuu panikoiva marttyyri. Aina kun luen näitä tarinoita olen aina vaan tyytyväisempi etten itse halunnut minkäänlaisia polttareita. Kavereilta säästyi vapaa-aikaa ja rahaa, eikä kenenkään tarvinnut miettiä että kelpaako suunnitelmat mulle.

    VastaaPoista
  2. No juuri näin, hyvin kiteytetty Stellar!

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)