lauantai 24. heinäkuuta 2010

Mini- hääloma (osa 2)



Tämä on Chanian vanhasta kaupungista.
Taas kävi sääliksi paahteessa kuihtuvat pollet... ( sama homma viime vuonna Santorinin matkalla! silloin oli aaseja, jotka joutuivat kävelemään rappuja ylösalas...)

Yhtenä päivänä käytiin myös laivaretkellä. Siellä oli ohjelmassa mm. snorklausta.
Päästin mustekalan iholle!






Mukana matkalla oli myös merisiilejä ja tähtiä.  
En ollut ennen tiennyt esimerkiksi sitä, että meritähti on vähän niinkuin sisiliskokin. Tähti tiputtaa sakaran siinä missä sisilisko häntänsä. Katsoin tuota tähteä läheltä, ja totta se oli, raukka oli peloissaan katkaissut sakaransa!

Innostuttiin kuvailemaan vähän maisemia, sekä silhouetteja! Noita kuvia otettiin muutamanakin iltana,niin kauan kun valoa riitti!


 
Lähtiköhän  muuten taas vähän hanskasta noiden kuvien kanssa..?. :D

Kreetalla meitä ihmetytti lähinnä se, että paikallisten piti kuuleman mukaan olla todella vieraanvaraisia ja mukavia, mutta itse ainakin törmäsin töykeyteen useammin kuin kerran, ja siitä tuli ihan paha mieli. Suomessakaan ei olla niin töykeitä!
Porto Platanias hotelliin tosissaan olimme todella tyytyväisiä! Palvelu hotellissa oli hyvää ja ravintolassakin oli miellyttävää istua iltaisin!
Huonoiksi puoliksi voisi sanoa sen kun hotelli oli niin iso, eikä me alussa meinattu löytää ulos sieltä. Kesti aikansa tajuta se, ja loppujen lopuksi se ei ollutkaan niin vaikea. Opasteet vain puuttuivat tai ehkä se johtui vain huoneemme sijainnista.


Lämmintä kyllä riitti, noin 33 astetta joka päivä! 
Lomasta ei ole paljoa kerrottavaa sinänsä, koska otettiin aika levon kannalta. Olihan tämä viikko ainoa lomaviikkoni koko kesänä.. Ja tämä on muuten toinen kesä putkeen, että vähillä lomilla mennään. Ei voi mitään, jos kesken vuoden on vaihtanut työpaikkaa... Mutta ensi kesänä pitäisi tulla täydet lomat! AHH! ihanaa! Sitä odotellessa aion pitää palkatonta lomaa ainakin syyskuussa. Silloin lähden miehen konferenssimatkalle mukaan Portugaliin. (4 päivää)
Ja tarkoituksen mukaan meidän pitäisi lähteä oikealle Honeymoonille 2 viikoksi Thaikkuihin, mikäli se on vain mahdollista..
Näillä sitä sitten jaksaisi varmaan talven läpi porskuttaa kohti ensi kesän lomia!


Ainahan se on mielessä, Loma!

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen reissu ollut teillä. Tuli itsellekin kamala polte päästä ulkomaille!=)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia häämatkaltanne =)
    Mekin oltiin siipan kanssa kesällä 2008 Kreetalla ja mulla on ihan samoista paikoista kuvia =) Tuli siis oma kiva reissu mieleen. Itsekään en täysin ihastunut paikkaan vaikka matkamme oli ihana. Ei siis enää Kreetalle vaikka hyviä muistoja sieltä onkin =)
    -J*

    VastaaPoista
  3. Joo ei samaan paikkaan muutenkaan viitsi montaa kertaa mennä, ellei sitten vuosien päästä! :D Santorinin saari oli kyllä kreikan saarista kivoin mitä itse olen kokenut! :)

    VastaaPoista

Viestiä kehiin.. ;)